englishnyitólaprólunktermékekszolgáltatásokügyfeleinkálláskapcsolat

ASW - az integrált vállalatirányítási rendszer

Az ASW vállalatirányítási rendszer egy komplett, integrált üzleti megoldás, amely alkalmas minden vállalat speciális, egyéni igényeinek kiszolgálására. Az IBM AS/400-as rendszerében működő szoftver az alábbi kulcsfontosságú területek óriási adatbázisait összekapcsolva, különböző alfunkciókkal kiegészítve mindig személyre szabott, átlátható, optimális, profitorientált megoldást nyújt.


Belső koordináció

Az üzleti világ hálózat-centrikussá vált, ez pedig automatikus folyamatokat és digitális kommunikációt kíván, legyen szó akár ügyfelekről, patnerekről vagy beszállítókról.
Ezzel párhuzamosan a nagyvállalatok belső koordinációja is fejlesztést igényel, hogy a különböző részlegek munkája összehangolt és átlátható legyen.
Az IBS szoftverei képesek megfelelni az új kihívásoknak, így a megfelelő információ a megfelelő emberhez jut el, a lehető leggyorsabban.
A rugalmasan működő és egyszerűen kezelhető ASW optimális módon támogatja az üzleti folyamatokat, biztosítja az Ön és alkalmazottai számára is, hogy önállóan, a leghatékonyabb módon, és a legrövidebb idő alatt végezzék el munkájukat - ez pedig jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Eladási és ügyfélkapcsolati menedzsment

Felismerni és megtartani a legjobb ügyfeleket – ez az ügyfélmenedzsment legnehezebb és legfontosabb dolga. Mi az amit az ügyfél elvár és igényel? Az ASW ügyfélcentrikus szoftvere és a számtalan kiegészítő alkalmazás segítségével a meglévő adatok alapján személyre szabott ügyfélanalízist készíthet. Ügyfelei így a számukra legmegfelelőbb kiszolgálásban részesülhetnek, az elégedett ügyfél pedig megtartható.

Ellátási lánc menedzsment

Hogyan lehet hatékonnyá és gyorssá tenni az információ-, áru- és pénzáramlást a gyártók, szállítók, vevok és eladók között? Mikét lehetséges, hogy a rutin üzletmenet mellett a stratégiai döntésekre is tudjon koncentrálni?
Az ASW minden logisztikai elvárásnak megfelel, hiszen folyamatosan és teljes körűen ellenőrzi a raktárkészleteket, a kereslethez igazítja az árufeltöltést, miközben a maximális profit és minimális lekötött tőke figyelembevételével a lehető legkevesebb szervezés mellett a legjobb ügyfélszolgálatot kínálja.

Üzleti elemzés és ellenőrzés

Az ASW által integrált információk mátrixa átlátható elemzéseket kínál. Az adatok közötti átjárhatóságnak köszönhetően nem csak általános pénzügyi és könyvelési kimutatásokat készít, hanem teljes üzleti analízist, amely magában foglal minden olyan tényezőt, amin a siker múlhat. A funkciókban gazdag rendszer lefedi a pénzügyi menedzsment összes aspektusát, így bármely üzleti területen használható. Az ASW analíziseinek köszönhetően mindig pontosan tudhatja, hogyan állnak cége pénzügyei és mit tervezhet előre.

e-business

Az üzleti verseny nem csak a növekedésről, de a megújulásról is szól. Aki manapság nem nyújt online szolgáltatásokat, az hamar lemarad ebben a versenyben. Az Internet és az elektronikus piac egyre több üzleti lehetőséget kínál. A távolság már nem számít, a gyorsaság viszont napról napra fontosabb tényező. Az ASW software munkatársai és ügyfelei számára is lehetővé teszi a real-time hozzáférést az üzleti adatbázishoz. A gyors, időtakarékos ügyintézés pedig további ügyfeleket és további bevételt jelenthet.