englishnyitólaprólunktermékekszolgáltatásokügyfeleinkálláskapcsolat

Az ASW Systems Kft. az IBS (International Business Systems) AB integrált vállalatirányítási rendszere, az ASW kizárólagos magyarországi képviselője. A cég 1993 óta végzi a hazai piacon a rendszerek telepítését és támogatását. Az ASW Systems Kft. 25 %-ban a svéd IBS AB tulajdona.

Az ASW (Application SoftWare) egy integrált vállalatirányítási rendszer, amely a kereskedelmet és az ellátási láncot helyezi középpontba. Az ASW software portfolió olyan nemzetközi programcsomag, amely több nyelven elérhető, így az IBS ezzel a termékével 25 országban van jelen.
ASW termékek >>

Az IBS IBM AS/400 alapú számítógépes vállalatirányítási rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. A cég Svédországban vezető helyet foglal el az eladás terén, a számítógépes tanácsadó üzletágban pedig Európa egyik legnagyobb vállalati csoportját alkotja.
Bővebben>>

Az InfoManager vezetői információs rendszer teljes megoldást nyújt. Az AS/400-as alapú rendszer a döntéshozatal támogatására tervezett adatbázisában az operatív rendszerekben található információk alapján állítja össze a kért kimutatást, grafikont vagy elemzést, majd szét is osztja a vezetés és az egész szervezet számára.
Termékek>>